• dinsdag 26 november
  • 09:30 - 15:00
  • Sportcomplex Schotte
  • € 85,00
  • Workshop, Dagdeel
  • 5 PO punten
  • Gericht op A-licentie, C-licentie, B-licentie
  • Tennisleraren
  • Inschrijven

Deze dagopleiding is voor dynamische leerkrachten, sportcoaches en kleuterbegeleid(st)ers die plezier en motoriek als een belangrijke pijler zien voor de ontwikkeling van kleuters. De Multi SkillZ methode werd specifiek toegepast op de oude kleuters, met unieke oefenstof op maat van je kleuters tot gevolg.

Wil je rekening houden met persoonsgebonden leerdoelen, maar niet inboeten aan het vaardigheidsniveau van je kleuters? Durf je psychomotoriek van je kleuters naar een hoger niveau tillen? Dan is deze inspirerende praktijkworkshop iets voor jou!

Je krijgt krachtige tools en inzichten om je lessen kwalitatiever in te vullen én eenvoudig progressies te maken op maat van je kleuters met een beperkte hoeveelheid aan materiaal.

Docenten

Céline Fromholz
Na haar professionele basketbalcarrière in Frankrijk en haar universitaire studies sportwetenschappen, geraakt Céline gebeten door ‘een kwalitatieve jeugdopleiding voor sport’. Ze richtte in Aalst de PIT STOP Sport Academy, waar kinderen vanaf 2 jaar op een uitdagende & innovatieve manier in beweging komen, mee op.

Céline is naast Multi SkillZ Expert Coach met specialisatie ‘Multi SkillZ voor kleuters’ en ‘Multi SkillZ for Basket’, ook Trainer A Basketbal. Zij is een gepassioneerde coach die haar visie voor kleutersport, vanuit een lange praktijkervaring, graag met jou deelt.

Dana Boonen
Dana is een voormalig internationale Basket-atlete (18 jaar Belgian Cats, 4 jaar NCAA First Division USA en verschillende jaren Eurocup & Euroliga). Na haar topsport-carrière heeft ze jaren mensen in het bedrijfsleven begeleid als senior trainer & mental performance coach in persoonlijke groei coaching & leadership development trainingen.

Als mama van 4 jonge kindjes vol pit is ze mede-oprichtster van PIT STOP Sport Academy. Ze nodigt iedereen uit om op een speelse doelgerichte manier kinderen tot complete vaardige bewegers te maken.

Deze 2 enthousiaste Multi SkillZ Competence Coaches inspireren je tijdens deze dynamische workshop. Ze zullen je motiveren een uitdagende beweegwereld van ‘first skills’ te creëren voor kleuters vanaf 5 jaar.

PO punten en kosten

De kosten voor deze workshop bedragen 85 euro per persoon. Door het volgen van de workshop behaal je 5 PO punten.