Handen schudden aan het net fairplay

KNLTB: De Service van Rood tot ATP (E-learning - 6 PO)

€60,00

Je begint er ieder punt mee, en kunt er het punt ook direct mee beëindigen.

De service is misschien wel de belangrijkste slag in tennis. In deze online cursus wordt er dieper ingegaan op de ontwikkeling van de servicetechniek en hoe kinderen en adolescenten in verschillende leeftijdsfases deze het meest effectief kunnen ontwikkelen. Na de cursus ben je tal van service-oefeningen en achtergrondkennis rijker voor alle fases van Tenniskids en voor het meer competitieve niveau voor oudere leeftijdsgroepen. Ook als je enkel met volwassenen werkt kan deze cursus erg waardevol voor je zijn, omdat het vol zit met oefeningen die meer dan geschikt zijn voor de recreatieve en zelfs prestatieve senioren.

De cursus is ontworpen door Raymon Janson & Erik Faneker. Raymon is een bekende tennisleraar met meer dan 20 jaar ervaring in het vak en heeft de A-, B-, C-licentie. Erik heeft daarnaast zowel Communicatie- als Bewegingswetenschappen gestudeerd en studeerde voor die laatste af met een scriptie over de service bij toptennissers. Sinds hij is afgestudeerd in de richting van High Performance Coaching, wil hij zijn kennis en ervaringen delen door middel van workshops en online cursussen.

De cursus is op eigen tempo te volgen en duurt tussen de 220 en 280 minuten.

Meer informatie over Eriks andere cursussen is te vinden op zijn website: www.erikfaneker.nl of www.thirtyloveacademy.com

Binnen 10 minuten ontvang je de bevestigingsmail met verdere informatie.

  • Op ieder moment te volgen
  • Online / Op afstand
  • 6 PO punten (0 algemeen, 6 tennis, 0 padel)
  • Gericht op Leraar met A-licentie, Leraar met B-licentie, Leraar met C-licentie
  • Tennisleraren