Handen schudden aan het net fairplay

KNLTB: "Transfer Training" (E-learning - 5PO)

€50,00

Leer succesvolle transfers bij je leerlingen te realiseren met deze online cursus, en hen zo optimaal te ondersteunen in hun brede motorische ontwikkeling.

Transfer. Een term waar de meeste trainers bekend mee zijn, maar niet helemaal hun vinger op kunnen leggen wat dit nu precies inhoudt. In deze online cursus wordt er dieper ingegaan op wat transfer inhoudt en welke verschillende typen transfers er bestaan. Aan de hand van wetenschappelijke theorie (zoals het Athletic Skill Model en de Early Engagement Hypothesis) richten we ons op verschillende donorsporten die transfers kunnen bewerkstelligen. Daarnaast ontvang je een stappenplan om direct aan de slag te gaan bij jong en oud met transfer training.

De cursus is ontworpen door Communicatie- en Bewegingswetenschapper Erik Faneker, die naast zijn studies altijd gewerkt heeft als tennisleraar in Amsterdam en fysieke trainingen en programma's heeft verzorgd. Sinds hij is afgestudeerd in de richting van High Performance Coaching, wil hij zijn kennis en ervaringen delen door middel van workshops en online cursussen.

De cursus is op eigen tempo te volgen en duurt tussen de 200 en 280 minuten.

Meer informatie over Eriks cursussen is te vinden op zijn website: www.erikfaneker.nl of www.thirtyloveacademy.com

Binnen 10 minuten ontvang je de bevestigingsmail met verdere informatie.

  • Op ieder moment te volgen
  • Online / Op afstand
  • 5 PO punten (0 algemeen, 5 tennis, 0 padel)
  • Gericht op Leraar met A-licentie, Leraar met B-licentie, Leraar met C-licentie
  • Tennisleraren