Handen schudden aan het net fairplay

Partner: Techniek voor recreatieve tennissers (Online 9 PO)

€160,00

Met deze bijscholing krijgen de cursisten handvatten aangereikt hoe je een recreatieve speler (niveau 7 t/m 9) met een technische hulpvraag kunt helpen. Waar kijk je naar? Hoe kom je erachter in welk gebied de basis van het probleem ligt? Welke oplossingen kun je aandragen? Wat zijn leuke en effectieve oefeningen om het probleem aan te pakken?


Het eerste (theoretische) gedeelte van de bijscholing bestaat uit zeven hoofdstukken. De hoofdstukken bestaan uit: tekst, foto's en filmpjes. In deze hoofdstukken worden de gebieden belicht waar vaak de oorzaak van een technisch probleem te vinden is. Het tweede gedeelte van de bijscholing bestaat uit 10 stappenplannen waarin de meest voorkomende hulpvragen worden uitgewerkt. Aan het einde van de cursus wordt de e-learning afgerond met een diagnostische toets, bestaande uit 15 meerkeuzevragen en het maken van twee praktijkverslagen.

Hoe volg ik de training?

Je krijgt een persoonlijk account, dat een jaar lang bruikbaar is. Dit betekent dat je de cursus waar en wanneer je wilt kunt volgen. Het advies is om de cursus niet in één keer te doorlopen, maar om deze in gedeeltes te doen. Wissel leren af met toepassen in de praktijk!

In zijn totaliteit zul je een dag met de cursus bezig zijn. Na het behalen van de PO punten kun je de cursus blijven gebruiken als hulpmiddel tijdens het lesgeven of als naslagwerk. Maandelijks worden er steeds nieuwe en leuke oefeningen aan de e-learning toegevoegd.

Meer weten over deze bijscholing? Bekijk dan deze video.

Kosten en PO punten

De cursus kost 140,00 euro excl. BTW voor VNT-leden en 160,00 euro excl. BTW voor niet VNT-leden. Het volgen van de cursus is goed voor 9 PO punten.

Docent

Docent van deze cursus is Afke Hartog.

Inschrijven

Inschrijven doe je door te mailen naar info@afkehartog.com.

  • Op ieder moment te volgen
  • Online / Op afstand
  • 9 PO punten (0 algemeen, 9 tennis, 0 padel)
  • Gericht op Leraar met A-licentie, Leraar met B-licentie
  • Tennisleraren