Handen schudden aan het net fairplay

Partner: "Zelfvertrouwen, a mental game" (Online 4 PO)

€95,00

Het is bekend dat zelfvertrouwen van invloed is op de tennisprestatie en het spelplezier. Deze cursus is bedoeld voor de tennisleraar die op zoek is naar handvatten om het zelfvertrouwen van zijn leerlingen te vergroten.


Inhoud cursus

De training leert je vier interventies. Je laat je leerlingen hun kwaliteiten herkennen en benutten. Verder help je ze bij het gebruik van positieve zelfspraak en het inzetten van verbeelding. Tot slot leer je hoe je binnen jouw lessen zoveel mogelijk een wedstrijd kunt nabootsen.

De training bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Na de theorie ga je een opdracht uitvoeren tijdens één van je lessen. Je zorgt dat de opdracht wordt gefilmd. Je krijgt persoonlijke feedback op jouw filmpje door de auteur van de training. Met deze tips breng je je lessen naar een volgend niveau. Aan het einde ontvang je een PDF document waarmee je een samenvatting van de cursus in handen hebt.

Docent

De cursus is ontwikkeld door Anouk van den Berg, ontwikkelingspsycholoog en SPORTPSYCHOLOOG VSPN®. Elke week staat ze met veel plezier op de tennisbaan. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring met het spelen van wedstrijden op verdienstelijk niveau.


Hoe volg ik de training?

Je krijgt een persoonlijk account. Dit betekent dat je de cursus waar en wanneer je maar wilt, kunt volgen. Je hebt de mogelijkheid om tussendoor te stoppen en op een later moment verder te gaan. In totaal zul je 4 uur met de cursus bezig zijn.

Testimonials

Dit vonden jouw collega’s van de cursus:

“Ik heb weer nieuwe inzichten gekregen over hoe je naar bepaalde dingen kan kijken en hoe je mentale vaardigheden kan trainen.”

“Ik ga de tips uit de cursus zeker toepassen in mijn lessen.”

“Dank voor de cursus en vooral de uitgebreide reactie op mijn praktijkopdracht. Dit wordt zeer gewaardeerd.”

PO punten en kosten

De cursus kost 94,95 euro (inclusief BTW). Het succesvol doorlopen van de training levert je 4 PO punten op. Daarnaast krijg je persoonlijke feedback van een SPORTPSYCHOLOOG VSPN®.

Je kunt 1 extra PO punt ontvangen door nog een praktische opdracht te doen en een tweede filmpje in te sturen.

  • Online / Op afstand
  • 4 PO punten (0 algemeen, 4 tennis, 0 padel)
  • Gericht op Leraar met A-licentie, Leraar met B-licentie
  • Tennisleraren