Handen schudden aan het net fairplay

Partner: Wedstrijdspanning, mental game (Online 3PO)

€70,00

Het is bekend dat wedstrijdspanning een grote invloed heeft op de prestaties en het spelplezier. Deze cursus is bedoeld voor de leraar die op zoek is naar handvaten om de wedstrijdspanning bij zijn leerlingen te controleren. Breid je kennis en kunde op mentaal gebied uit en word een completere leraar.


Inhoud cursus

De training leert je drie interventies. Je laat je leerlingen trainen onder druk zodat ze wennen aan het spelen met spanning. Verder help je je leerlingen te ontspannen voor en tijdens belangrijke wedstrijden. Tot slot leer je je leerlingen een persoonlijke routine aan waarmee ze hun wedstrijdspanning kunnen controleren.

De training bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Na de theorie ga je een opdracht uitvoeren tijdens één van je lessen. Je zorgt dat de opdracht wordt gefilmd. Je krijgt persoonlijke feedback op jouw filmpje door één van de auteurs van de training. Met deze tips breng je je lessen naar een volgend niveau. Aan het einde ontvang je een PDF document waarmee je een samenvatting van de cursus in handen hebt.

Docenten

De cursus is ontwikkeld door Anouk van den Berg, Matthijs Kruk en Patrick van der Molen. Zij zijn alle drie SPORTPSYCHOLOOG VSPN®. Daarnaast heeft Pons-Jan Vermeer zijn medewerking aan de cursus verleend. Hij is jarenlang werkzaam geweest als tennisleraar op het hoogste nationale niveau.

Hoe volg ik de training?

Je krijgt een persoonlijk account. Dit betekent dat je de cursus waar en wanneer je wilt kunt volgen. Je hebt de mogelijkheid om tussendoor te stoppen en op een later moment verder te gaan. In zijn totaliteit zul je 2 uur met de cursus bezig zijn.

Testimonials

Dit vonden jouw collega’s van de cursus:

“Ik hou van en ga voor kwaliteit en dat heeft deze korte cursus.”

“Ik ga mentale vaardigheden meer op de baan gebruiken met mijn leerlingen.”

“Leuk om te doen!”

PO punten en kosten

De cursus kost 69,95 euro (inclusief BTW). Het succesvol doorlopen van de training levert je 3 PO punten op. Daarnaast krijg je persoonlijke feedback van een SPORTPSYCHOLOOG VSPN®.

  • Op ieder moment te volgen
  • Online / Op afstand, Dagdeel
  • 3 PO punten (3 algemeen, 0 tennis, 0 padel)
  • Gericht op Leraar met A-licentie, Leraar met B-licentie, Leraar met C-licentie
  • Tennisleraren Padelleraren