Zoek een cursus:

Filter

Categorie
Vrijwilligers
Nieuwe cursussen
Begindatum ligt tussen
en

3 cursussen gevonden

 • VCL update

  Online / Op afstand
  Online
  Op ieder moment te volgen
  Gratis Gericht op Verenigingsvrijwilligers
  Via deze weg kun je cursisten aanmelden voor de VCL updatecursus. De cursus Verenigingscompetitieleider (VCL) is bedoeld voor diegene die binnen de vereniging verantwoordelijk is voor de competitiedeelname en -organisatie. Let op, deze cursus is bedoeld voor degene die het certificaat al hebben en deze willen verlengen.
  Verenigingscompetitieleider (VCL)
 • VTL basis

  Klassikaal / Groep, Meerdaags € 25,00 Gericht op Verenigingsvrijwilligers
  Via deze weg kun je cursisten aanmelden voor de VTL basiscursus. De cursus Verenigingstoernooileider (VTL) is bedoeld voor verenigingsleden, die zich (willen) bezighouden met de organisatie van toernooien. Bij het organiseren van een KNLTB-goedgekeurd toernooi (een open toernooi of een ranglijsttoernooi) is het hebben van een geldig VTL-certificaat verplicht. Let op:, achter de data van de aangeboden cursussen staat een andere datum met twee tijdstippen. Dit is de data waarop de cursisten toegang krijgen tot de elektronische leeromgeving. Je kunt dit buiten beschouwing laten; wij informeren de cursisten over de toegang tot de elektronische leeromgeving.
  Verenigingstoernooileider (VTL)
  VTL basiscursus 17 & 20 mei 2021 03-05-2021 00:00 - 23:59 Online, Online
  VTL basiscursus 22 & 29 mei 2021 08-05-2021 00:00 - 23:59 Online, Online
  VTL basiscursus 26 & 31 mei 2021 12-05-2021 00:00 - 23:59 Online, Online
 • VTL update

  Online / Op afstand
  Online
  Op ieder moment te volgen
  Gratis Gericht op Verenigingsvrijwilligers
  Via deze weg kun je cursisten aanmelden voor de VTL updatecursus. De cursus Verenigingstoernooileider (VTL) is bedoeld voor verenigingsleden, die zich bezig willen houden met de organisatie van allerlei soorten toernooien. Bij het organiseren van een KNLTB-goedgekeurd toernooi (een open toernooi of een ranglijsttoernooi) is het verplicht dat de Verenigingstoernooileider in het bezit is van een geldig VTL-certificaat.
  Verenigingstoernooileider (VTL)