• Op ieder moment te volgen
  • € 69,95
  • Online / Op afstand,
  • 4 PO punten
  • Gericht op Leraar met A-licentie, Leraar met B-licentie
  • Tennisleraren
  • Inschrijven

Het is bekend dat zelfvertrouwen van invloed is op de tennisprestatie en het spelplezier. Deze cursus is bedoeld voor de tennisleraar die op zoek is naar handvatten om het zelfvertrouwen van zijn leerlingen te vergroten.


De training leert je vier interventies. Je laat je leerlingen hun kwaliteiten herkennen en benutten. Verder help je ze bij het gebruik van positieve zelfspraak en het inzetten van verbeelding. Tot slot leer je hoe je binnen jouw lessen zoveel mogelijk een wedstrijd kunt nabootsen.

De training bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Na de theorie ga je een opdracht uitvoeren tijdens één van je lessen. Deze opdracht moet op film worden vastgelegd. Je krijgt persoonlijke feedback op jouw filmpje door de auteur van de training Aan het einde ontvang je een printrapport waarin de hoofdlijnen van de cursus staan weergegeven.

Docent

De cursus is ontwikkeld door Anouk van den Berg, SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en auteur voor Prestum.nl; hét online platform voor mentale trainingen in de sport.

Hoe volg ik de training?

Je krijgt een persoonlijke account met je mailadres. Dit betekent dat je de cursus waar en wanneer je maar wilt, kunt volgen. Je hebt de mogelijkheid om tussendoor te stoppen en op een later moment verder te gaan. In totaal zul je drie uur met de cursus bezig zijn.

Meer weten over online leren bij Prestum.nl? Bekijk de video.

PO punten en kosten

De cursus kost 69,95 euro (inclusief BTW). Door het volgen van de training behaal je 4 PO punten. Daarnaast krijg je persoonlijke feedback van een SPORTPSYCHOLOOG VSPN®.

Je kunt 1 extra PO punt ontvangen door nog een praktische opdracht te doen en een tweede filmpje in te sturen.