• Op ieder moment te volgen
  • € 45,00
  • Online / Op afstand, Dagdeel
  • 2 PO punten
  • Gericht op Leraar met A-licentie, Leraar met B-licentie, Leraar met C-licentie
  • Tennisleraren
  • Inschrijven

2Mynds is een nieuw systeem voor mentale fitness dat gebruik maakt van een stap-voor-stap benadering om mentale vaardigheden te ontwikkelen. Heel praktisch en modern via een online platform en web app. Deze online training introduceert de concepten en geeft praktische handvaten voor het integreren van mentale fitness in de ontwikkeling van tennisspelers.


De training

Deze online training voor coaches is geïntegreerd in het 2Mynds e-learning platform en dat betekent dat je stap voor stap wordt meegenomen door de onderdelen. De training bestaat uit 2 hoofdmodules (‘First Steps’ en ‘2Mynds for Coaches’), ieder met eigen units en afsluitend met een quiz. Het leermateriaal bestaat uit verklarende video’s, tekst met details, en eindigt met oefeningen indien toepasbaar. Je kunt de training starten wanneer je zelf wilt en de units op eigen tempo voltooien. Wanneer je de training onderbreekt kun je op een later moment verder gaan waar je was gebleven. Aan iedere module zit een certificaat verbonden, welke beschikbaar zijn indien 70% of beter wordt gescoord in de quiz.

2Mynds

2Mynds is een systeem voor mentale fitness. Zoals coaches en atleten een structuur kunnen volgen met CrossFit, TRX, Body Pump, of Pilates voor fysieke fitness, zo is 2Mynds bedoeld als een methode voor het ontwikkelen van mentale vaardigheden. Alle test-, leer-, train-, en toepas-materialen zijn ingebouwd binnen een professioneel e-learning systeem en zijn beschikbaar via het 2Mynds platform en de web app. Er zijn speciale hulpmiddelen voor organisaties en coaches, welke worden geïntroduceerd in deze online training. Bekende organisaties binnen Amerika en Europa maken reeds gebruik van 2Mynds om mentale training een vast onderdeel te maken voor de ontwikkeling van competitieve spelers.

Inschrijven en PO punten

Je kunt je inschrijven voor deze online training via https://www.2mynds.com/product/2mynds-for-coaches/. Instructies volgen automatisch. Vragen of suggesties kun je richten aan info@2mynds.com.

Door het volgen van deze online cursus ontvang je 2 PO punten. Na afloop zul je om je KNLTB nummer worden gevraagd. Deze wordt gebruikt om de PO punten toe te kennen.