• vrijdag 15 november
 • 08:45 - 13:00
 • H.T.V. Ten Woude
  Binnenweg 3 a
  8443 DJ
  HEERENVEEN
 • € 40,00
 • Workshop, Dagdeel
 • Gericht op Leraar met B-licentie, Leraar met A-licentie, Leraar met C-licentie
 • Tennisleraren
 • Log in om in te schrijven

De bijscholing 'Agility & Ontwikkeling' is een dag vol met combinaties tussen theoretische en praktische aspecten. Dit betekent dat er uiteraard door de sprekers een grote hoeveelheid aan nuttige informatie gedeeld zal worden, maar ook dat hier meteen mee geëxperimenteerd zal worden.

Deze dag is bedoeld voor iedereen die ook open staat zelfreflectie. Tijdens een van de onderdelen van de bijscholing zal er worden gereflecteerd op de eigen uitstraling als coach en hoe deze mogelijk verbeterd kan worden!

Verder zal er gedurende deze dag veelvuldig worden gekeken naar de bewegingen die men op de tennisbaan maakt. Het vaardig en vinnig kunnen bewegen is uiteraard een essentieel onderdeel van de tennisvaardigheden. In deze praktijksessie krijg je oefenstof en trainingstips om gericht te werken op beweeglijkheid op de tennisbaan. Deze fysieke sessie met een link naar tennis kan leiden tot een grove verbetering in bijvoorbeeld het voetenwerk van tennisspelers.


Praktische informatie
Voor deze bijscholing zijn slechts 24 plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij!

VOL=VOL!

Programma
Tijdens deze bijscholing zal er dus zowel sprake zijn van een deel waarin de fysieke beweging van de tennisspeler onder de loep wordt genomen als een gedeelte waarin de uitstraling van de coach zelf eens goed wordt bestudeerd en waar mogelijk verbeterd.

De dag is verdeeld in twee delen. Het eerste deel van de bijscholing zal bestaan uit een praktijksessie omtrent de fysieke beweging van de tennisspeler. Na deze anderhalf uur durende sessie zal er een half uur zijn waarin er genetwerkt kan worden met de andere aanwezig tennisleraren, zo kan er gediscussieerd worden over de besproken stof of kunnen er ervaringen worden uitgewisseld.

Na dit half uur zal de draad verder worden opgepakt door Jaime Eckelboom. Jaime Eckelboom komt een sessie verzorgen die een goede mix van theorie en praktijk bevat. Hierin zal het gaan over het belang van de uitstraling van de coach, de refelctie hiervan en de mogelijke verbeterpunten ten aanzien van de uitstraling.

Docent
Deze opleiding wordt verzorgd door twee zeer ervaren sprekers, namelijk:

 • Ruben Neyens;
 • Jaime Eckelboom.

Permanente Ontwikkelings punten
Met het bijwonen van deze bijscholing zijn 5 PO-punten te verdienen.
De kosten van deze bijscholing bedraagt €40,-